Dagtrip Friese Elfsteden

Combineer een dagtrip naar de Friese Elfsteden met een verblijf in appartement Carpe Diem Friesland. Dit vakantieverblijf biedt de mogelijkheid tot een mooie dagtrip of een activiteit in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park d’Alde Feanen (De Oude Venen). Gelegen in Earnewâld (Eernewoude) is dit appartement de ideale vertreklocatie voor een dagtrip naar één van de Friese Elfsteden.

Een dagtrip Friese Elfsteden naar Leeuwarden Sneek of Dokkum

Voor een dagtrip Friese Elfsteden kunt u zoal kiezen voor een bezoek aan het veelzijdige Leeuwarden, pittoreske Dokkum of het gezellige Sneek. Appartement Carpe Diem is gelegen aan het water en de bootverhuur in het dorp biedt de mogelijkheid tot een dagtrip Friese Elfsteden met uw eigen boot. Maar de centrale ligging in Earnewâld zorgt er tevens voor dat u ook als fietsliefhebber per fiets één van de Friese Elfsteden kunt bezoeken.

Combineer een dagtrip Friese Elfsteden met een heerlijke vakantie.

Het appartement Carpe Diem is direct gelegen aan het water en biedt een comfortabel verblijf voor twee personen. Het verblijf beschikt over een mooie woonkamer, een keuken vol comfort en een nette badkamer en slaapkamer. Het terras zorgt er voor dat u met mooi weer heerlijk in de buitenlucht kunt genieten van de mooie omgeving. Het appartement Carpe Diem is het gehele jaar te huur en biedt daarom de mogelijkheid om in ieder seizoen het verblijf te combineren met een bijzondere dagtrip naar de Friese Elfsteden. Voor een vakantie met diverse mogelijkheden voor een dagtrip Friese Elfsteden gaat u naar appartement Carpe Diem.

Vragen of hulp nodig?

+31 (0)511 53 96 76

Neueste

Vakantieappartement Havenzicht

februari 11, 2022Geen categorie0 commentsAfien Toering

     

Kom gezellig een weekje vakantie vieren in ons nieuwe appartement Havenzicht

In het appartement is vooral natuurlijk materiaal gebruikt. Bij kouder weer wordt de vloer verwarmd door middel van de milieuvriendelijke warmtepomp.

Op de begane grond zijn de woonkamer met open keuken en het grote terras. De royale slaapkamer en badkamer met 2e toilet bevinden zich op de verdieping.

 

.