Gastenboek

Wij horen graag wat u van uw verblijf in Carpe Diem Friesland vond. Dit helpt ons om de service te verbeteren en het geeft anderen een goed beeld van ons appartement.

Frans en Wieke

Een prachtig huisje op een mooie locatie aan het water. Volop fiets en wandelmogelijkheden in het mooie Friesland. Samen met de vriendelijke ontvangst is dit vakantiehuisje zeker voor herhaling vatbaar!

Theo en Fien 2019

Ook dit jaar wat het weer een heerlijke week hier in Earnewald en op jullie prachtige plek. Dank!

Jimmy en Wiepie

We zijn erg enthousiast over dit appartement. Je kunt zien dat er veel liefde en energie in is gestoken. Jullie hebben ook overal aan gedacht, compliment.

Paula en Rudie

Dit is een prachtig mooi vakantiehuis.

Eleanor & Russell Scotland 2018

We have had a wonderful week staying in your beautiful holiday home and enjoying exploring Friesland. We have been travelling to Europe for several years and this is probably the best house we have stayed in! One week is too short and we would love to come back and see more of your beautiful area. Thank you again for providing such a wonderful base for our holiday adventures.

Lenie en Maarten 2018

Al bladerend in het gastenboek zie ik dat we inmiddels 5 keer een week bij jullie hebben doorgebracht. En iedere keer was het een feestje. De woning heeft opnieuw een upgrade gehad met de nieuwe keuken, superdeluxe! Dank en vast tot ziens!

Gert en Gerda 2018

Het was weer een heerlijke week! Het voelt voor ons echt een beetje als thuiskomen. En wat een mooie nieuwe keuken zeg. Friesland is zeker één van onze favoriete vakantieplekjes geworden!

Paul en Kriena

Wij hebben een fantastische week gehad in jullie prachtige appartement. We hebben genoten van het mooie plekje en de prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid.

Klaas en Carla

Wat hebben wij een heerlijke week gehad bij jullie. Een schitterend appartement waar het ons aan niets ontbrak. En dan het uitzicht. Geweldig mooi. Vooral als je door een ongemak niet altijd naar buiten kan, heb je door het uitzicht genoeg afleiding. Willem en Afien bedankt dat wij een week jullie gasten mochten zijn. Graag tot ziens.

Bert en Hannie

Het was een fijne week hier. Top het weer, super! En dan het mooie luxe appartement. Prachtige locatie en niet te vergeten de prachtige natuur. Veel gefietst en volop genoten van alles.

Evert en Ine

Voor de 5e keer in Eernewoud. Dit keer weer in het Pinksterweekend. Een hartelijk ontvangst, een picco bello appartement, kortom de ingrediënten voor een fijne week. Mooi weer gedurende het Pinksterweekend met, op 1e Pinksterdag sleepbootjes en shantykoor voor 'de deur'. Een gezellige sfeer met veel bezoekers. Na het weekend werd het weer minder maar dat maakte voor ons niets uit. Heerlijk fietsen, luieren en lezen. Op pad, naar musea in Drachten, Franeker, Leeuwarden en zelfs in Groningen. Een lange week die te kort was! Een appartement waar je je thuis voelt, een omgeving waar je stil van wordt. Meer ingrediënten heb je toch niet nodig? Een fijne week, voor herhaling vatbaar, dit was zeker niet de laatste keer!
Afien en Willem dank voor jullie gastvrijheid.

Willem en Luus

Inmiddels zijn we al voor de derde keer te gast in Carpe Diem Friesland. Telkens genieten we weer van dit prachtig gelegen appartement en het mooie uitzicht. Binnen is alles prima in orde en de nieuwe badkamer is echt een topper! Dank je wel Afien en Willem voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. Tot de volgende keer.

Rien en Elly

Door het mooie weer, de prachtige omgeving en het heerlijke appartement hebben we genoten van een heel fijne vakantie. Wat voor ons het meest zorgde voor het heerlijke vakantiegevoel was jullie ontzettende gastvrijheid! Bedankt voor alles!

Gert en Gerda

Het was weer heerlijk om hier te zijn. We hebben genoten van jullie heerlijke appartement en zeker ook van de prachtige badkamer. Een super week was het, daar kunnen we lekker op terugkijken. Bedankt voor de gastvrijheid!

Lenie en Maarten

Opnieuw een heerlijke week gehad in Carpe Diem. Wat genieten wij altijd van het uitzicht, de reuring in Eernewoude. De nieuwe badkamer is wel een upgrade voor de woning, heerlijk luxe en ruim. Ongetwijfeld tot weer ziens!

Helmut und Jenny

Wir bedanken uns ganz herzlich für die 14 wunderschönen Tage bei Euch. Es hat uns hier alles sehr gut gefallen. Danke!

Willst du immer weiter schweifen? Sieh, das Gute liegt so nah.

Lerne nur das Glück ergreifen, denn das Glück ist immer da.   J.W. von Goethe

Martina und Reiner

Duitsland

Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Leider ging die Zeit viel zu schnell vorbei. In der Hoffnung auf ein baldiges Wiedersehen. Vielen Dank!

Ans en Elly

Fijn en mooi ingericht appartement! Hartelijk dank voor de gastvrije attentie bij aankomst. We hebben hier fijne dagen doorgebracht. Wel jammer dat de fietsroutes werden ingeperkt omdat er heel veel pontjes nog niet in gebruik waren. Ondanks dit hebben we van het prachtige Friesland genoten!

Lenie en Maarten

En zo waren we hier voor de tweede keer in één jaar, opnieuw een hele week. Geen moment hebben we ons verveeld. Zelfs niet als je door omstandigheden een dag binnen blijft. Altijd reuring buiten, een prachtig uitzicht op de luchten die voorbij trekken en al snel een beschut plekje om even in de zon te zitten. Het gebied rondom Earnewald was bijna sprookjesachtig mooi, overal in bloei staande bermen en over-actieve vogels. Zal vast een fraaie fotoserie opleveren, dat kán niet anders. Afien en Willem, dank voor jullie gastvrijheid!

Ine en Evert

2016:
Bedankt voor jullie gastvrijheid en hartelijk ontvangst. We hebben weer een hele fijne week gehad in jullie gerenoveerd appartement. Wat een mooie badkamer voorzien van alle gemakken. We komen vast weer een keer naar Eernewoude om te genieten van jullie huis en prachtige omgeving.

2015:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Voor de 3e keer in één jaar weer heerlijk 'gewoond' in Eernewoude. Dank voor de gastvrijheid. We hebben genoten van het water, de boten, de natuur. Van het 'fluitertje van de pont' en 'brammetje' in de tuin, die allebei vrolijk hun werk deden. Graag tot ziens, we wensen jullie alle goeds.

Anja en Jan

Een heerlijke week bij jullie gehad! Een zeer mooi appartement, van alle gemakken voorzien en een toplocatie! We hebben genoten van Friesland, de natuur, de vogelgebieden met ooievaars, roofvogels etc. Dank voor de gastvrije ontvangst en het gastvrije verblijf!

Willie en José

Nederland

Voor de 2e keer hebben we mogen genieten van jullie prachtige appartement op een unieke locatie. We hebben genoten, mede dankzij het mooie weer. Het was een heerlijke week die natuurlijk veel te snel is gegaan. Veel gefietst, mooie boottocht gemaakt. We gaan met een uitgerust en voldaan gevoel weer naar huis. Je voelt je welkom en tegelijkertijd uit en thuis bij jullie. Hartelijk dank daarvoor, we komen zeker nog eens terug!

Helmut und Elke

Duitsland

Zwei erholsame Wochen haben wir in Friesland erlebt. Dazu beigetragen hat das schöne Appartement, das gute Wetter und die viele Natur ringsherum. Jeden Tag Frühstück auf der Terrasse nach langem gesunden Schlaf. Das 'Hafenkino' bot jeden Tag Neues.

Jan en Jannie

Nederland

Wat een mooi onderkomen, gezellig en een mooi uitzicht op de pont. Mooie fietsroutes, pontjes-route richting Grou. Ondanks af en toe een bui genoten van fietsen en laten varen door de mooie natuur met de fluisterboot van 't Fryske Gea. Al met al, één week is zo voorbij. Het mooie appartement is schoon en keurig verzorgd. Hartelijk dank voor alles.

Gert en Gerda

Nederland

Wat hebben we een fijne week gehad! Een heerlijk appartement op een prachtige plek. Het weer kon ook niet beter. De hele dag door is hier van alles te zien en te horen, erg gezellig. Bedankt voor jullie gastvrijheid! We hopen zeker nog eens terug te komen.

Karin

Duitsland

Wie schön endlich mal wieder bei euch gewesen zu sein. Ob man radeln, bootfahren oder was auch immer man möchte, alles ist möglich. Bei dieser schönen Aussicht ist selbst das Relaxen bei schlechtem Wetter noch schön, wenn man mal in der Wohnung bleiben muss, Ich habe wieder mal gut abschalten können.

Math en Nettie

Nederland

We hebben hier een heerlijke week gehad, je kunt met de fiets alle kanten uit. Ook wandelen is er lekker rustig. Het appartement is perfect verzorgd en ligt op een pracht locatie direct aan het water. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.